in

Oke, dus de Batmobiel is niet zo onaantastbaar als we dachten, zucht….

Credit: Twitter

De inwoners van het Franse Tetegem schrokken zich gisteren een hoedje. Niet alleen kregen ze bezoek van Batman, de superheld botste met zijn Batmobiel tegen een andere wagen. Gelukkig raakte niemand gewond.

Het ging natuurlijk niet om de echte Batman, die is namelijk niet zo een grote kluns als degene die achter het stuur zat. Sébastien Delanney, een Zwitserse Youtube-ster, was de bestuurder van de gepimpte Lamborghini. Hij was op weg naar Nederland voor een evenement.

In de films gaat dit ding door betonnen muren en wordt om de haverklap opgeblazen en de lucht in geschoten door bazooka’s. En nu is het total loss na een botsing met een Fiat of zo? We noemen maar wat…

Hoe de botsing heeft plaats kunnen vinden is ook niet duidelijk dus we noemen de bestuurder eigenlijk maar een kluns voor de zekerheid of omdat we gewoon meer tekst nodig hebben bij dit artikel. Het is een van de twee en daar zijn we nog niet over uit hier. Maar goed….

Het weg takelen van de bolide bleek verder ook geen makkelijk klus te zijn. Good job Sébastien, Gut gemacht mate!HolyShit: US Airforce zegt doe maar niet of anders! tegen Area 51 bestormingsplan

Miljardairsdochter (17) sterft aan drugscocktail ‘Calvin Klein’