in

Oke… die metal shirtjes hype moet nu echt stoppen! KLAAR!

Ik heb deze discussie al een keertje met mijn zusje gehad. Wij gaan er een einde aan brijen met z’n allen nu.

Ik vroeg aan haar ‘Weet je eigenlijk wel wie Metallica zijn?’. Haar antwoord was ‘Uhmm Nee… dat weet ik niet’ waarop ik vervolgens Youtube erbij pakte om een paar nummers te laten horen. Haar reactie daarop was. ‘Oh… cool!’ met een blik op haar gezicht van ‘WTF is this shit right here bruh?’

Nu is er een video online verschenen die laat zien hoe fout het is om dit soort shirtjes te dragen als je het merk, brand of verhaal erachter niet kent.

Je wordt als bekend persoon door de STRONT gesleept als je zo een vergissing maakt! Vooral als je met beauty en fashion bezig bent.

Een paar dagen geleden plaatste Laura Ponticorvo, een fashion blogger/ vlogger namelijk een video waarin ze haar nieuwe Metallica shirt een ‘veel te leuk T-shirtje van metallic’ noemt.

WTF are you talkin about girl?

Metal is een lifestyle die lijnrecht tegenover die van jou staat LMFAO!

Ze heeft haar excuses voor het geheel netjes aangeboden via Instagram wat het geheel nog erger maakt dan het al is. Het is wel netjes om te doen maar het maakt het geheel gewoon tien keer zo erg! Het is wel aardig dat ze dat gedaan heeft maar het was niet nodig.

Metal fans begrijpen het wel. Sommige zullen je de huid vol schelden maar over het algemeen bevestigd het veel meer en is het verder oke…0

Eye Candy: Twee Armeense meiden die helemaal heerlijk & losgeslagen zijn!

Sylvana Simons zet eerste vlog online en wordt door de stront gesleept ervoor