in

Ojee: Harrie Snijders van EOTBDD krijgt eigen realityserie

Alle “Ex On The Beach Double Dutch” fans opgelet! Harrie krijgt zijn eigen realityserie genaamd: ‘Harrie: van het kamp naar de ring’.

Volgens verschillende bronnen zal Harrie zijn hele familie erin te zien zijn.

Waar gaat deze serie over? Nou, Harrie gaat dus mee doen aan WFL Boxing Influencers. Hij heeft al wat wedstrijden op zijn naam staan, maar het is al eventjes een tijd geleden dat hij in de ring stond. In zijn eigen realityserie laat Harrie zien wat er voor nodig is om op topniveau te boksen en wat hij daar allemaal voor moet doen.

Harrie zegt zelf het volgende over de serie:

“Ik kijk er heel erg naar uit dat Nederland ook een andere kant van mij leert kennen tijdens “Harrie: van het kamp naar de ring”. Een kant vol met mijn ambities, mijn familie, topsport en natuurlijk ook de nodige gezelligheid! Ik wil iedereen kennis laten maken met mijn afkomst: het boksen en het leven van reizigers op een woonwagenkamp”.

Harrie: van het kamp naar de ring is vanaf 23 september iedere maandag te zien om 21.30u op Spike. Check hieronder de eerste beelden.Deze bezem stuurde zijn vriendin 12 regels voor een avondje uit en ging vervolgens zelf vreemd

Regelmatig Horrorfilms checken is eigenlijk best wel gezond voor je