in

Is OJ Simpson de echte vader van Khloe Kardashian? Ze heeft om DNA gevraagd!

Capture

OJ Simpson is akkoord gegaan met het overhandigen van DNA maar alleen als Khloe op bezoek komt bij hem in de Lovelock Correctional Center in Nevada waar hij momenteel vastzit.

Khloe Kardashian is het derde kind uit de familie Kardashian waarvan de vader, Robert Kardashian, de advocaat was van OJ Simpson. Ze waren buiten de rechtszaal ook hele goede vrienden en de families kwamen altijd bij elkaar over de vloer. Het schijnt nu dat haar moeder Kris heeft lopen rollebollen met OJ? De man zelf heeft dit trouwens altijd ontkend.

Kris Jenner gaf in haar boek aan dat ze voor de geboorte van Khloe een affaire zou hebben gehad maar er staat verder niet bij met wie.

kkk

Het kan zijn dat hij wil helpen om de geruchten een kop in te drukken maar kijk even naar die foto hierboven aan de pagina. Het uiterlijk van Khloe is ook heel erg anders als die van haar zussen. Ze is ook de langste van de drie en het meest gezette! De contouren van haar gezicht zijn ook heel erg anders als die van haar zussen. Er gingen ook jaren geruchten rond dat ze geadopteerd zou zijn maar goed… Gezien de seksualiteit in deze familie zou dit verhaal mbt OJ Simpson aannemelijker zijn… lol.

We wachten het af en tijd zal het zeggen!


Bron: DailyMail2de persoon die tijdens live stream op FB wordt doodgeschoten in Chiraq

LMFAO: Wat moet je hier nou van zeggen? Wij weten het niet…