in

OhShit: Badr Hari & Rico Verhoeven gooien shots naar elkaar via Instagram

Badr Hari is het wachten zat en is Instagram opgegaan om een shot te gooien naar Rico Verhoeven. Hij plaatste een foto met de tekst: Time is Up.

Badr Hari wil duidelijk een re-match en wie weet wat er nog meer achter de schermen speelt. Deze twee warriors gaan niet zomaar shots naar elkaar gooien dus misschien zijn er al dingen in werking gezet en is DIT het begin van een promotiecampagne?

Rico Verhoeven reageerde meteen met: “I always finish what I start. Mark my words!

In 2016 stonden ze met elkaar in de ring. Badr voor op punten maar Rico maakte het af door zijn arm stuk te trappen waardoor Badr niet meer door kon gaan met vechten en de handdoek in de ring liet gooien. Half werk dus. Althans, zo kwam het over en een hele grote teleurstelling voor zijn achterban. Er braken zelfs kleine rellen uit tijdens het event van Glory.

Verhoeven eiste in december zelfs van kickboksorganisatie GLORY een gevecht tegen Hari en dreigde zijn contract anders niet te verlengen.

Laten wij dit beginnen te volgen met z’n allen. Als er meer bekend wordt horen jullie het METEEN! Check de over en weer hieronder!

View this post on Instagram

Time's up…

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

View this post on Instagram

I always finish what I start…..mark my words!

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) onOMFG: Netflix komt met een serie van “The Grudge”

George R.R. Martin heeft zojuist een berg met details bekendgemaakt over de ‘GoT’-Prequel