in

OhLord: Atari gaat binnenkort een nieuwe console op de markt brengen

Atari gaat binnenkort een nieuwe console op de markt brengen en om eerlijk te zijn weten wij HE LE MAAL niet wat wij ervan moeten verwachten.

De laatste poging van Atari was in 1993 met de Jaguar console maar die werd in 96 al uit de schappen gehaald. Een flop dus. Maar 80’s babies weten wat wat is. Atari was de shit in de old days en het heeft de toon gezet voor gameconsole giganten als Xbox, PlayStation en Nintendo die de markt op dit moment domineren.

Het enige wat wij weten is dat de console de Ataribox gaat heten en er is verder een kort maar spannend filmpje online geplaatst op Youtube. Deze is te zien hier bovenaan de pagina. Wij gokken in eerste instantie op een kleine en goedkope retro Atari-console met allerlei oude games. Hopelijk is dat natuurlijk niet het geval…

Youtube: A brand new Atari product. Years in the making.

Atari CEO Fred Chesnais doet er onwijs geheimzinnig over en heeft tijdens the Electronic Entertainment Expo het volgende gezegd tegen VentureBeat:

“We’re back in the hardware business.”

Lees ook:

Ook heeft hij verklaard dat de console gebaseerd zou zijn op PC technologie en dat kan groot nieuws zijn. Wat wij willen weten is wat de specs precies zijn en hoe sterk het systeem zal zijn.

Atari ging failliet in 2012 en de online gamingcasino bizz heeft ze eruit gered.

Er is op Google een afbeelding te vinden van een Atari console wat echt laat zien dat het een console is van deze tijd en gaat concurreren met Playstation en Xbox. Alleen weten wij niet of het een originele design betreft. Wij weten ook niet waar deze design vandaan komt.

Wij hebben ons maar aangemeld voor de nieuwsbrief van Atari via ataribox.com.Als je dit filmpje mag geloven gaat McGregor het HEEL moeilijk krijgen tegen Mayweather

Eye Candy: Amber Rose heeft weer een Twerk filmpje geplaatst op Instagram