in

‘Oh Sylvana’ gaat niet over Sylvana Simons volgens zanger Rob van Daal

16_6a_sylvana

“Sylvana waarom pak jij je koffers niet? Oh Sylvana wat ben jij toch een zielenpiet!” Zanger Rob van Daal zingt de carnavalskraker ‘Oh Sylvana’, maar volgens hem heeft het nummer helemaal niets met DENK-politicus Sylvana Simons te maken.

Het nummer zou gaan over een Russisch meisje dat uitgezwaaid wordt door haar vriendje. De link met Sylvana Simons is volgens de zanger gewoon puur toeval, maar “dat de link wordt gelegd vind ik wel buitengewoon prettig”, zegt Van Daal.

“Oh Sylvana, wat ben je toch een zielenpiet. Oh Sylvana, waarom pak jij je koffers niet. Je trekt alles uit z’n verband. Waarom ga jij niet emigreren, ‘t is met jouw weer k.. met peren, je trekt alles uit z’n verband.”

Verder geeft de zanger aan dat hij plat wordt gebeld en iedereen hem aan tafel wil hebben ineens. Van de Wereld Draait Door tot aan Stuif es in.

Hij is overigens niet volledig verantwoordelijk voor het nummer ‘Oh Sylvana’. De Gebroeders Ko zouden de tekst en muziek hebben geschreven. En die ken je natuurlijk van carnavalskrakers zoals Helikopter.

Een diss-track maken voor aandacht werkt dus ook voor volkszangers LMFAO! Maar goed… wees dan een kerel en noem het beestje bij zijn naam ouwe kurkentrekker! Het is overduidelijk dat het over Sylvana Simons gaat en niet over een Russisch meisje. Zo wordt die hele track uit zijn verband getrokken. Maar goed, dat krijg je met dingen die uit een onderbuik gehaald worden.

Bron: FunxSouthbeats legt uit bij 101Barz Hitmakerz hoe Hosselen van Boef tot stand is gekomen

Diss-tracks van Volkszangers naar Sylvana Simons stromen binnen: St NicoGold – De Zeurpiet