in

Oh Lord: Het dichtstbijzijnde hotel bij Area 51 is helemaal volgeboekt voor 20 september

Jongens ze gaan ervoor. Volgens verschillende bronnen is er een grote spike in hotelboekingen rondom Area 51 waarvan het dichtstbijzijnde volgeboekt is voor 20 september.

Mensen gaan er dus echt heen om te kijken whatsupp met die toekomstige Alien Bae of gewoon met een pak popcorn voor front row seat op een absolute massacre van mensen met kiezelstenen en JetPacks.

Connie West is de mede-eigenaar van Little A’Le’Inn (uitspraak: ‘Little Alien’), het dichtstbijzijnde hotel bij de luchtmachtbasis in Nevada, op ongeveer 41 kilometer afstand.

Check alles: m.b.t. Area 51 via deze link

Haar telefoon gaat dagelijks om de haverklap over en alle 10 kamers zijn volgeboekt voor 20 september. Daarnaast heeft ze 30 hectare grond in de aanbieding als kamperplaats waarvoor 60 personen al een reservering hebben geplaatst. Ze geeft verder aan dat ze dit nog nooit eerder heeft meegemaakt.

“Connie West: Apparently, people are taking it seriously. I think they’re stupid if they think they’re going to get to the test site, but I’m gonna capitalise on it.”

Dit was wederom een PSA (public service announcement) vanuit Fakka headquarters. We houden jullie uiteraard op de hoogte van alle nieuwtjes m.b.t. de Area 51 bestorming.

Over en uit.Lijstje: Genoeg voorbeelden van spierwitte acteurs die rollen van niet blanken hebben gespeeld

Trailer: Strippers J.Lo, Constance Wu en Cardi B. gaan rijke mannen oplichten in HUSTLERS