in

Oh Goodies: Official Teaser Trailer van VENOM is hier!

Het wordt weer een heel mooie jaar als het gaat om films die we kunnen checken in de bios

De film komt pas uit in oktober maar bruh… iets zegt ons dat Tom Hardy deze rol helemaal gaat killen gewoon!

Venom is één giftige stripfiguur villain die ook nog eens knettergek en roekeloos is. Niks grappigs aan en bijvoorbeeld helemaal niet te vergelijken met een Deadpool.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Standaard een mega aartsvijand van Spiderman die het buitenaardse symbioot als eerst tot zich nam en langzaam zichzelf kwijtraakte omdat het buitenaardse levensvorm een eigen wil bleek te hebben. Het had een negatieve invloed op het geestelijke welzijn van Spiderman. Een soort parasiet dat langzaam zijn hele lichaam en geest aan het overnemen was.

Spiderman wist uiteindelijk met een hoop pijn en moeite van het symbioot af te komen wat gevoelig bleek te zijn voor harde geluidsgolven/ frequenties. Het symbioot wist zich vervolgens te hechten aan een collega van Peter Parker (Spiderman) genaamd Eddie Brock en zo ontstond ‘VENOM’!

Check de teaser trailer hieronder. Wij zijn super benieuwd naar de hele film en of deze de stripboeken waar Venom in voorkomt een beetje gaat evenaren in verhaallijn.Ga rustig zitten want de eerste trailer van Deadpool 2 is hier

2 psychotische docu’s die je echt gezien moet hebben op Netflix