in

Oh Goodies: McDonalds lanceert vandaag drie nieuwe items voor de feestdagen

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld

Ik heb echt ZOVEEL zin in Maccie de afgelopen tijd. Ben echt al heel lang niet geweest. Mac-nieuws triggert het alleen maar nog meer en dat hebben we voor jullie vandaag geheel met drie nieuwe food-items die ze aan het menu hebben toegevoegd.

Het gaat om deluxe-varianten van een al bestaande burger, milkshakes en een McFlurry. Just take my money already!

Vanaf vandaag is de Maestro Truffel Deluxe weer tijdelijk verkrijgbaar, net als vorig jaar. Deze is dus niet echt nieuw maar ook niet standaard te verkrijgen op het menu. De burger is dit jaar te verkrijgen tot en met 6 januari 2020. Voor het geval dat je het vorig jaar hebt gemist kan je het dit jaar dus een gooi geven. De Maestro Truffel Deluxe bestaat uit een heerlijk broodje met een Angus rundvleesburger, truffelsaus, gerijpte cheddarkaas, rucola, bacon en pickled onions.

Voor de fans van een Milkshake of McFlurry hebben we ook goed nieuws. Er is een Milkshakes Deluxe, inclusief slagroom en chocoladesaus aan het menu toegevoegd (ik kwijl). Je hebt keuze uit de volgende smaken: aardbei, banaan, chocolade en vanille. Deze Milkshake Deluxe is verkrijgbaar tot 2 december.

Als kers op de taart de McFlurry met Chocolade Karamel-Zeezout. Omfg…. ik ga er nu heen om te lunchen. Check jullie later weer!Legend: Man deed 62 jaar lang alsof hij doof was vanwege vrouw die alsmaar zeurt

Katholieke kerk onderzoekt twee nonnen uit Sicilië die zwanger terugkeerden uit Afrika