in

Oh Goodies: Avengers: Infinity War – Nieuwe trailer

Bekijk de NIEUWE trailer van Avengers: Infinity War!

Credit: Marvel Studios

De nieuwe trailer van Infinity War is hier en het geeft een goede indruk van hoe de hele film eruit zal zien.

Het lijkt erop dat de Avengers stuk voor stuk een pak slaag van jewelste krijgen in ‘Infinity War’. Thanos ziet er indrukwekkend uit en misschien wel de gevaarlijkste tegenstander waar de Avangers oog in oog mee zullen staan.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War, is het superheldenteam op leven na dood (Scarlet Witch, Hawkeye, …) zijn op de vlucht, Captain America leeft ondergedoken, … . Wanneer Thanos de aarde aanvalt om zo de laatste Infinity Stones te verzamelen voor zijn Infinity Gauntlet, waarmee hij de tijd kan buigen naar zijn wil, moeten de Avengers verzamelen en hun krachten bundelen met de Guardians of the Galaxy om de intergalactische superschurk voor eens en voor altijd te stoppen.

The Black Panter en Dr. Strange zijn ook van de partij! Thor gaat met zijn hamer zwaaien en we gaan Spiderman en The Hulk ook te zien krijgen. Klappertje hoor….

Op 27 april komt Infinity War uit in de bioscoop dus begin maar alvast vooruit te plannen want het gaat druk zijn.Hele heisa rondom ‘American Idol’-zanger die ongevraagd gezoend werd door Katy Perry (video)

Music Friday: Wij hebben weer een top selectie voor jullie vandaag! (week 11-2018)