in

Noord Korea laat militair machtsvertoon zien met een hoop gevaarlijk vuurwerk (beelden)

Noord-Korea is bedreiging van de Amerikaanse vloot die zojuist heeft aangemeerd bij een Zuid-Koreaanse legerbasis helemaal zat.

Ze hebben toevallig een feestdag gebruikt om met groot militair machtsvertoon even 3 a 400 raketten de lucht in te schieten. Het was een angstaanjagend gezicht. De beelden van deze militaire oefening kunnen jullie bekijken in het bovenstaande filmpje.

Het gaat niet goed in de regio. Deze mensen maken zich klaar voor een grootschalige oorlog. Als er 400 raketten op een doelwit worden afgevuurd gaan er doden vallen en breekt de pleuris uit in die regio.

De Noord-Koreaanse elite soldaten zijn ook taai als de tering… Hopelijk blijft het maar bij een kwestie van wie de grootste ballen heeft en wordt er geen enkele kogel afgevuurd op een tegenpartij. Dit wordt echt een massamoord anders.

Er zullen veel slachtoffers vallen aan beide kanten en helaas zullen de Koreanen aan het kortste end trekken uiteindelijk.Netflix heeft zojuist $105 miljoen neergelegd om deze grootheden bij elkaar te brengen in een maffiafilm

Moeite met opstaan blijkt een teken van Superintelligentie te zijn