in

Nog meer gekkigheid over Pablo Escobar

Capture

1. Toen Escobar op de vlucht was voor de Colombiaanse en Amerikaanse overheid was transport een grote issue. Hoe verplaats je de grootste drugs kingpin met zijn horde aan beveiliging van punt A naar punt B? Ze hadden een standaard transit bus daarvoor waar er honderden van rondrijden in Colombia. Pablo was altijd vermomd maar het gekke van deze feit is dat hij het absoluut prachtig vond om deze bus zelf te besturen!

2. Pablo Escobar had ooit een zetel in de tweede kamer van het congres in Colombia! Deze zetel bleef hij behouden ook nadat het wereldwijd bekend werd dat hij een grote drugs kingpin was.

3. Pablo Escobar was beste vrienden met ‘Alvaro Uribe’ destijds president van Colombia.

4. Mensen gaan vandaag de dag nog naar zijn grafsteen om te bidden naar hem alsof hij een heilige geest zou zijn.

5. Er wordt gezegd dat hij de vluchtauto van Bonny & Clyde heeft gekocht. Ook zou hij kogelgaten in één van zijn Cadillacs hebben laten schieten zodat hij zich kon voelen als Al Capone.

6. De Medellin Cartel zou het DAS gebouw in Bogota hebben opgeblazen. Dat is net alsof je het gebouw van de FBI zou opblazen in de VS.

7. Pablo maakte geen geintjes. Hij heeft een commerciële vliegtuig met inzittenden op laten blazen, hij betaalde een vast bedrag voor de dood van agenten, hij heeft een winkelcentrum op laten blazen, hij heeft een minister van het kabinet laten vermoorden, hij heeft de hoofdredacteur van een krant laten omleggen en daarna het gebouw op laten blazen.

8. Er zoude nog miljoenen van zijn fortuin begraven liggen in de Colombiaanse jungle.Eye Candy: So sweet maar zo freakin stout at the same damn time

Als je iemand ziet met een zwarte stip op haar hand, bel dan de politie