in

NL Kledingmerk Karmaloog verkoopt schoenen aan de ALLER rijkste 38.000 euro per paar

15_12144182_1693688477512490_429738909_n

De mensen die Karmaloog dragen zijn bijvoorbeeld Mario Balotelli, French Montan em Memphis Depay.

Volgens de eigenaren is er een wachtlijst en je komt daar ook niet zomaar op. Zij willen namelijk niet dat iedereen het merk draagt. Schoenen gaan vanaf 38.000 euro en voor een jack van Pythonleer betaal je iets meer, vanaf 120.000 euro kan je er eentje bestellen (als het mag van de heren dan).

Personal delivery #mostexclusive #elite #karmaloog #daargaanzeweer

Een video die is geplaatst door Fashion House Karmaloog (@karmaloog) op

Oprichters Nezir Yozgat en Racho Bajadjan van Karmaloog schoven vanochtend aan bij Fernando in Start. Ze vertelden onder andere hoe de luxeproducten met een privéjet of helikopter op een persoonlijke manier aan de man worden gebracht. Binnen 2,5 jaar is hun merk inmiddels zo populair dat Nezir en Racho zelfs mensen moeten afwijzen: “We worden veel benaderd, maar je moet eerst in aanmerking komen voor het product. Niet iedereen mag het dragen van ons.”

Hoe zijn ze begonnen?
Hoe begin je zo’n business? In het geval van Karmaloog begon het met een t-shirt in een zwarte pizzadoos: “Ik heb één shirt laten maken met leren mouwen in een zwart gespoten pizzadoos. Dat was onze eerste verpakking, daarna volgden al gauw een tweede en derde. Vervolgens investeer je weer in iets nieuws,” aldus Nezir.

Bron: FunxBokoesam over zijn de weg kwijt viral en waarom hij nagellak draagt

Vader bezorgd om zoontje vanwege rappers zoals Boef, Lijpe Mocro, Bokoesam, Mocro Maniac & Sevn