in

Nintendo is bezig met een ‘Legend Of Zelda’ Game voor Smartphones

De laatste versie van Zelda werd onlangs uitgebracht en was een smashin hit. Het werd zelfs “the best video game of all times” genoemd door gamers en reviewers.

Het enige nadeel was dat je de nieuwe Nintendo Switch of een Wii U moest hebben om het te kunnen spelen.

Volgens The Wall Street Journal wil Nintendo nu zijn bereik wat Zelda betreft vergroten door het uit te brengen voor op je mobiele telefoon. Dit is groot nieuws omdat ze willen gaan voor een nieuw soort van Pokémon hype met dit spel, dus het belooft wat geks te worden!

Nintendo heeft al een aantal successen geboekt op dit gebied met spelletjes zoals Super Mario Run en Pokémon Go. Alleen moest je voor Mario een bedrag van $10 betalen om het te kunnen spelen. Met Zelda gaan ze voor de Pokémon style. Geheel gratis dus met wellicht een paar opties om in-game aankopen te kunnen verrichten.

Nintendo heeft ook een andere game uitgebracht voor smartphones genaamd Fire Emblem Heroes. Deze game is gratis te downloaden en heeft meer geld in het laatje gebracht dan de Mario game.

Niks is zeker nog maar in de wandelgangen gaat er rond dat Zelda eind dit jaar zal uitkomen voor op je telefoon. Even afwachten dus!Yutibeatz (Amsterdam) x Lisanz (Turkije) x Outlawz (VS)- Gunz Up #GunzUp #Haziriz

Peter R. de Vries twijfelt of van der Wiel echt is opgelicht, geeft uitleg bij RTL Boulevard