in

Nieuwste trend: ‘Secret Tattoos’ op je gehemelte

Credit: Instagram/ indyvoet

Veel mensen nemen samen met hun beste vriend een schattige tattoo met een klein ‘tekentje’. Deze zit vaak op je teen, achter je oren, op je enkel of je vingertopje. Deze artiest plaatst ze ergens anders, namelijk in je gehemelte!

De Belgische tattoo-artiest Indy Voet heeft een reputatie opgebouwd voor het uitvoeren van permanente tatoeages op de meest ongebruikelijke plaatsen. Zijn specialiteit is ‘geheime’tattoos plaatsen in de gehemeltes van mensen hun mond.

Voet, met zijn jaren ervaring, plaatste 10 jaar lang alleen tattoos op ’normale’ plekken, maar vond het leuk om over te stappen naar tattoos op minder gebruikelijke plaatsen. Hij zet nu al zo’n vijf jaar lang tatoeages op het dak van de mond en heeft sindsdien zijn eigen techniek ontwikkeld, evenals een portfolio van tatoeages die op de ongebruikelijke locatie passen.

Het eerste dat ik dacht bij het zien van deze tatoeages was “wauw, dat moet pijn doen!” maar Voet beweert dat 90 procent van de mensen deze tatoeages beschrijft als bijna pijnloos, terwijl de andere 10 procent alleen klaagt over kaakspierpijn, doordat ze hun mond lange tijd wijd open houden.

Alhoewel het hebben van een tatoeage op het dak van de mond betekent dat tandartsen de enigen zijn die het echt zullen kunnen bewonderen, lijken mensen te denken dat het hebben van een geheime tatoeage best cool is.

Het ziet er ongeveer zo uit:Sony stuurt gratis PS Store-tegoed naar PS Plus-leden

Mensen bidden nu tot ‘godin corona’ in de hoop de pandemie te stoppen