in

Nieuwe True Crime-serie van Netflix volgt de meest gezochte mensen die nog op de vlucht zijn

Credit: Netflix

Hé jij daar, zin in nog een echte misdaaddocuserie? Natuurlijk heb je dat. Daar hebben we allemaal wel zin in natuurlijk! Netflix is ook gewoon echt the shit op dit gebied.

Het is tijd om jullie te introduceren met een nieuwe Netflix crime-serie; het heet “World’s Most Wanted” en wordt gedropt op 5 augustus aanstaande. We hoeven gelukkig niet zo heel lang meer te wachten erop want dit is een hele goeie zo te zien!

Verrassend genoeg zijn deze criminelen waar de serie om draait, nog steeds op de vlucht voor autoriteiten over de hele wereld.

Een van de ‘meest gezochte’ personen van de wereld is Samantha Lewthwaite, ook wel bekend als ‘The White Widow’ en wordt gezocht door Interpol, de CIA, MI6 en MI5. Lewthwaite was getrouwd met een 7/7 bommer en wordt, vanwege haar vermeende betrokkenheid bij de terroristische groepering al Shabaab, ervan beschuldigd ongeveer 400 mensen te hebben gedood.

De serie kijkt ook naar maffiabaas Matteo Messina Denaro, die blijkbaar sinds 1993 ondergedoken zit, maar naar verluidt ook nog steeds betrokken is bij criminele activiteiten, en wordt gezocht in verband met de moord op 50 mensen.

In een andere aflevering wordt ingegaan op de zaak van Semion Mogilevich, een in Oekraïne geboren Russische crimineel die de bijnaam ‘the boss of bosses’ heeft gekregen en door de FBI wordt beschuldigd van ‘wapenhandel, contractmoorden, afpersing, drugshandel en prostitutie op internationale schaal’.

Bekijk hier de trailer en @ een paar vrienden want dit willen ze absoluut niet missen:De advocaten van Ghislaine Maxwell vechten om te voorkomen dat ‘zeer vertrouwelijk’ bewijsmateriaal openbaar wordt gemaakt

Kijken: Selma Omari zingt live op straat het nummer “No Scrubs” van TLC