in

Nieuwe motorclub op komst, voornamelijk Marokkanen, Turken en Joegoslaven

Volgens de site Vlindercrime weet justitie er al alles van en schijnt de motorclub al een pand te hebben aangeschaft op de Wallen in Amsterdam.

Er zouden al 650 aanmeldingen zijn in Amsterdam voor de nieuwe MC die voornamelijk uit Marokkanen, Turken en Joegoslaven bestaat. Ook zijn er al aanmeldingen in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Zaandam en Tilburg.

In Frankrijk zouden er die chapters opgezet zijn in Parijs, Bordeaux en Marseille met in totaal 1300 aanmeldingen. Er schijnen ook chapters geopend te zijn in Albanië en Montenegro. Daar zou zelfs een heel dorp toegewijd zijn aan deze onderneming.

Er wordt verder vermeld dat ze geen interesse hebben in vriendschap met andere clubs. Ze willen het geheel en de naam van deze nieuwe club blijkbaar bekend maken met een groot feest op de Wallen in Amsterdam waar voornamelijk de Hells Angels het gebied domineren. Dat zou nog eens helemaal verkeerd kunnen aflopen.

In de MC wereld is het ongebruikelijk om zonder toestemming van de 7 grote clubs in Europa de letters MC te dragen op het hesje.Hoodvloggers bij Pauw je kan het fragment nu terugzien!

Adverteerders klagen over Hoodvlogs, Youtube schijnt maatregelen te hebben genomen