in

Nieuwe Monopoly editie heeft stemgestuurde A.I.-bankier die nooit vals speelt

Whaaaahahahaha! Ze hebben jullie frustraties GEVOELD!

Jullie weten allemaal wat Monopoly teweeg kan brengen. Het is ontzettend leuk maar er kunnen heftige ruzies ontstaan, felle debatten en natuurlijk die veel te bekende beschuldigingen van vals spelen.

Met een nieuwe versie van het spel zijn ze echter van plan om de spanning rondom vals spelen te verlichten door een stemgestuurde AI-bankier te introduceren die daar niet toe in staat is.

Sommigen zullen zeggen dat dit het plezier van het spelen van Monopoly zal wegnemen. Tuurlijk, die verhitte discussies zijn inderdaad wel lachen, voor bijstanders, maar smijten met een bord door de kamer en het spel abrupt laten beëindigen op die manier is ook niet leuk.

De virtuele assistent zal worden ingesproken door Monopoly’s aloude mascotte, Mr. Monopoly. Het heeft verder geen WiFi verbinding nodig en is bij lange na niet zo slim als Alexa of je Google home assistent. Het gaat dus om een wat simpelere A.I. assistent voor alleen het spel.

Tag die valsspelers maar hoor want het is over met die fratsen! Deze A.I. editie is verkrijgbaar vanaf juli en kost een tientje of twee meer als de normale editie.Slager mag 7000 gulden niet wisselen bij DNB na jubileumactie

Noorse eiland wil ‘s werelds eerste tijd vrije zone worden