in

Nieuwe Houseparty App is talk of the day vandaag op Facebook

Er gaat nu een App rond op social media waar mensen super enthousiast over blijken te zijn.

Het gaat om de Houseparty – Group Video Chat App waarbij je kan Facetimen met een aantal vrienden tegelijk op je beeldscherm. De beschrijving van deze App luidt als volgt:

Welcome to the House, where the Party is always on. When you and your friends are in the app at the same time, you’ll see each other instantly. One tap and you’re in.

houseparty-app

Het moet dus een soort van Facetime Housparty op het beeldscherm van je telefoon voorstellen. Om eerlijk te zijn lijkt het mij persoonlijk erg chaotisch maar goed. Ik heb de App niet uitgetest omdat ik helaas niet zoveel vrienden heb die in zijn voor dit soort dingen.

Er zijn wel heel veel groepsapps op bijvoorbeeld Whatsapp dan is dit natuurlijk een leuk alternatief daarvoor. Ook handig voor een meeting als je onderweg bent. Natuurlijk ook handig als je iets persoonlijk wilt bespreken met een aantal mensen die allemaal op een andere locatie zijn!

Je kan de App downloaden voor Android via deze link en voor iOS via deze link.Lil Wayne: Black Lives matter DON’T MATTER TO ME

Deze gast steelt Politie auto en deelt achtervolging live op Facebook