in

Nieuwe drug in omloop is al dodelijk bij aanraking

Er is een nieuwe drug in opkomst, die al dodelijk kan zijn bij aanraking. Het gaat om carfentanil, een kalmeringsmiddel voor olifanten.

De stof dook al op in Canada, de VS en nu ook in Australië. Het zou zomaar ook in Europa verkrijgbaar kunnen zijn op dit moment.

De drug is zo sterk dat het beschouwd wordt als een chemisch wapen en is tien duizend keer krachtiger dan morfine. Volgens de Amerikaanse DEA zouden vorig jaar tussen de maanden juli en oktober alleen al 400 slachtoffers gevallen zijn.

Wereldwijd gaat het zelfs al om enkele duizenden doden. De meesten hadden niet eens door wat ze innamen omdat het verkocht werd als XTC of MDMA.

De poeder, wat gemaakt wordt in China, is heel goedkoop te verkrijgen via het internet. China heeft de handel in carfentanil al verboden dus het is niet meer legaal te verkrijgen.

Wie de drug inneemt of zelfs alleen nog maar aanraakt, sterft snel. “De ademhaling stopt, het slachtoffer raakt bewusteloos en de bloeddruk valt weg.”

Als je XTC gaat gebruiken breng het A.U.B. eerst naar een checkpoint om het te laten testen. Je komt daar niet in de problemen door. Het red misschien je leven en die van je vrienden. Wees daar alsjeblieft bewust van mensen.Mohammed Jaraya gaat vanavond weer vechten tegen Nordin Ben Moh tijdens Enfusion Live #46

Qucee dropt dan eindelijk zijn – Snapking Diss (prod. Keyser Soze)