in

Nieuwe beelden van vrachtwagen waaruit geschoten wordt en op publiek inrijdt

Er zijn wederom nieuwe beelden online verschenen van de aanslag in Nice.

In de nieuwe beelden is te zien hoe een motorrijder de vrachtwagen probeert te stoppen. Er worden schoten op het publiek gelost vanuit de vrachtwagen voordat deze een versnelling maakt en inrijdt op het publiek die iets verderop staat. Ooggetuigen van het bloedbad in Nice vertellen over lichamen die als kegels door de lucht vlogen en mensen die knel kwamen te zitten onder de wielen van de terreurtruck.

Vijftig kinderen gewond
Onder de gewonden van de aanslag in Nice zijn meer dan vijftig kinderen. Ze zijn opgenomen in het Lenval-ziekenhuis, dicht bij de plek van de aanslag. Dat meldt de lokale krant Nice-Matin.
De gouverneur van de regio waar Nice onder valt, had eerder gezegd dat onder de 84 doden ook ongeveer tien kinderen zijn.

Dader van aanslag bekend
De dader en de chauffeur van de vrachtwagen die tientallen mensen werd volgens Franse media geïdentificeerd als Antwan Kumiya. De politie bevestigde dat de inmiddels overleden dader de man is wiens identiteitsbewijs werd gevonden in de vrachtwagen. Het zou gaan om een Tunesiër met een Franse verblijfsvergunning.Heftige beelden van aanslag met vrachtwagen in Nice online

Salut Anthem – Gio, Boef, Bollebof & Justice Toch – Salut (Prod. LangeSjaak)