in

Nieuw waterpark van 82 miljoen euro in de maak in Engeland

Het is vandaag een mooie dag voor een waterpark maar helaas, deze futuristische Elysium Water Park is nog in de works. Het nieuwe project van maar liefst 82 miljoen euro heeft dan ook alle middelen in huis voor een prachtervaring.

Dit project wordt straks afgebouwd in de buurt van Bournemouth en wordt het grootste overdekte waterpark van Engeland. Wat krijgen we voor 82 miljoen euro? Nou daar haal je dus de nieuwste technieken mee binnen.

Het park beschikt over alle bekende waterparkuitrustingen zoals, attracties, glijbanen, plonsbaden en golfmachines. Maar het park onderscheidt zich door Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) toe te passen op enkele attracties. Dit belooft dan ook veel.

Alle glijbanen zullen dus doorzichtig zijn dus je gaat alles om je heen kunnen zien. Daarnaast gaan ze heel veel doen met VR om je nog meer plezier te kunnen geven tijdens je waterpark ervaring. Wat dacht je van gesynchroniseerde ritten, doormiddel van de VR, om jou ultieme droomrit mogelijk te maken.

Er wordt ook een tropische landpark gebouwd waar je doorheen kan wandelen en helemaal tot rust kunt komen.

Het park is voor 18 jaar en ouder en zal in 2023 opengaan.We gaan dus echt nooit meer van deze kutclown afkomen hé, gvd gewoon

OMG: ‘S Werelds langste cruise zal vanuit Londen vertrekken voor 245-daagse reis