in

Nieuw virtual reality-systeem voor Ps4 beschikbaar vanaf oktober 2016

Vanaf het moment dat je PlayStation VR opzet, het nieuwe virtual reality-systeem voor PlayStation 4, ervaar je games op een geheel nieuwe manier.

Je bent zelf het middelpunt van de actie en beleeft ieder detail van fantastische nieuwe werelden — hierdoor lijkt het alsof je echt in de game zit.
PlayStation biedt altijd ervaringen die onze verbeelding te boven gaan, van 3D-gaming tot toegepaste realiteit. Dit erfgoed neemt een sprong voorwaarts met PS VR. Je kunt nu verder dan het scherm en in de game kruipen.

Capture


Vergeet ons niet te liken op Facebook:


De speelgrenzen worden verlegd

PS VR laat je spelen op manieren en plaatsen die je nooit voor mogelijk hield dankzij een geavanceerd, aangepast OLED-scherm dat beelden weergeeft met een supervloeiend beeld van 120 Hz, 360 graden zicht en echte 3D-audio waarmee je geluiden om je heen kunt horen. Je kunt dus helemaal opgaan in games speciaal ontwikkeld voor PS VR, inclusief RIGS Mechanized Combat League en VR Worlds.

Ontworpen om je het gevoel te geven dat het er niet is
De headset is ontworpen om zo licht en comfortabel mogelijk te zijn. Je kunt de headset moeiteloos op- en afzetten, terwijl het minimale gewicht wordt ondersteund door een verstelbare hoofdband die voor iedereen geschikt is.

De prijs is wel een beetje pittig want hij zal te koop zijn voor €399,99Dit is wat vader van ‘VIP naar de Club’ vindt

Deze Tijger, Beer en Leeuw zijn hun leven lang al broers van elkaar