in

Nieuw soort spin ontdekt dat je vlees kan laten rotten met één beet

Velen van jullie die dit lezen, hebben een bloedhekel aan spinnen en zijn ze liever kwijt dan rijk. Ben je dat niet? Tag dan iemand die dat wel is en bezorg ze wat kippenvel voor de fun. Fuck it… het is bijna weekend.

Gelukkig wonen wij in Nederland waar insecten over het algemeen behoorlijk saai zijn en ongevaarlijk. Tenzij het gaat om wespen. Die shit doet pijn en niemand zit daarop te wachten. En muggen natuurlijk. Muggen zijn ook terroristen. Liever kwijt dan rijk die handel.

Maar goed, er is dus een nieuw soort spin ontdekt in Mexico en die fucker maakt ABSOLUUT geen geintjes. We hebben het hier over de “Loxosceles Tenochtitlan”.

Ze staan er bekend om, om op de loer liggen in en rondom huishoudelijke meubels en hebben een krachtig weefsel vernietigende gif dat kan leiden tot necrose-laesies op de huid tot 40 cm in omtrek van de beet.

Denk daar maar eens aan de volgende keer dat je gelukkig en chill op de bank ligt ergens als je op vakantie bent in Mexico.

Als je wordt gebeten kan het enkele maanden duren om te genezen, en je houdt er permanent een litteken aan over. Kinderen die gebeten zijn, kunnen ernstigere problemen ervaren, waarbij het gif in de bloedbaan terechtkomt en rode bloedcellen vernietigt.Vrouw die chirurgie heeft ondergaan voor de dikste vagina in de wereld lijdt aan ‘Complicaties’

Kijken: Anthony Joshua’s Net Worth is 80 miljoen, dit is zijn appartementje