in

Nieuw social-media platform voor Pokémon spelers en andere gamers!

Capture

Er is gister een nieuw social-media platform gelanceerd voor Pokémon spelers en andere gamers!

Naar eigen zeggen ook de enige platform waarvan bekend is nu (door ons gecontroleerd) een werkende radar te hebben voor het spotten van Pokémon. Echter gaat Pikaaa deze PikaaaBoo map pas online zetten als ze de 50 leden hebben gepasseerd. Hoe meer zielen hoe meer vreugd natuurlijk! Dus maak sowieso een account aan als je Pokémon speler bent.

PikaaaBoo is ook iets uitgebreider dan bijvoorbeeld Pokévision. Op PikaaaBoo kan je filteren op Pokémon, Stops en Gyms!
Capture

Pikaaa gaat in de toekomst ook toernooien organiseren voor andere gamers zoals Ps4 gamers en Xbox gamers. Er zullen uiteraard prijzen te winnen zijn als het zo ver is. Denk aan 2 tegen 2 matches die erg in zijn op dit moment met Black Ops of team tegen team natuurlijk. Fifa en andere games waarin je het tegen elkaar kan opnemen komen ook aanbod!

Als je een echt gamer bent dan moet je een account aanmaken op pikaaa.com!

Wat kan je allemaal doen op Pikaaa?
Het is eigenlijk een beetje hetzelfde als Facebook maar anders. Je kan berichten plaatsen, groepen maken, nieuwe mensen leren kennen, lid worden van verschillende groepen en dat allemaal games gerelateerd. Dus je hebt geen last van andere gebruikers met andere intresten. Geen hinderlijke Facebook gebruikers die alles doen behalve gamen en daar constant maar gal over spugen op FB.

Check de site en maak een account aan via deze link!SMFH: Zombiedrugs Flakka officieel in Nederland meerdere incidenten nu

De hardste zomer en bomberjacks haal je op dit moment bij DefShop