in

Nieuw: Saoto soep met Kakkerlak, nu te halen bij Kam-Yin CS Amsterdam

Er gaat een verhaal viral op Facebook op dit moment over Saoto soep met Kakkerlak wat bij de Kam-Yin in Amsterdam centrum is gehaald.

Twee harde werkers hadden een 3-gangen menu gehaald en eenmaal aangekomen op kantoor ontdekten zij dat er wat extra ongewenste ingrediënten aan een bak met soep waren toegevoegd.

Mitchel plaatste het geheel op Facebook en geeft verder aan dat hij al eerder verhalen over Kam-Yin heeft gehoord maar in dit geval gewoon geschokt is achtergebleven. De post van Mitchel is al meer dan 500 keer gedeeld.

Mitchel vertelt:We zijn harde werkers dus heel soms slaan we een maaltijd over, of laat in de avond bestellen we nog even wat. Terwijl ik een 3-gangen diner had met een bestuur waar ik in zit had Jessy de Abreu een saoto soep gehaald bij Kam-Yin vlakbij Amsterdam CS.
Aangekomen op kantoor van The Black Archives voor een late sessie opent ze de bak soep en gelukkig was ze niet zo uitgehongerd dat ze meteen begon aan te vallen. Er zwom namelijk een extra ingredient in de bak soep, een mf KAKKERLAK ?????
Ik heb vroeger de verhalen over Kam Yin al gehoord dusbkom er sws zelden maar om dit te zien en mee te maken is toch wel shocking. Hoeveel soep is er uit dezelfde pan verkocht? Hoeveel mensen hebben ongewenst extra vitamine K genuttigd? Hoeveel kakkerlakken hebben een duik genomen in dit kruidige bad? Hoe zit het met de hygiene in dit restaurant als dit soort ongedierte in het eten van je klanten beland?
Extra jammer omdat er al zo weinig Surinaamse restaurants in het centrum van Amsterdam te vinden zijn…
#GeenVitamineK
#NooitMeerKamYin
#SaotoZonderOngedierteAUB
#Nasty
#Tfoe!Moves: Lidl in Zwitserland gaat wiet verkopen

Het is weer MUSIC FRIDAY, let’s get that party started!