in ,

Nicki Minaj is wel down om Catwoman te spelen in nieuwe Batman film met Robert Pattinson

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Er is HEEL veel discussie online te vinden op dit moment omdat de afro Amerikaanse actrice “Halle Bailey” dus “The Little Mermaid” gaat spelen.

Wij hebben daar verder niet zoveel aandacht aan besteed, of eigenlijk helemaal niet omdat het ons gewoon niet boeit wie in de rol van wat gaat kruipen. Moet gewoon allemaal kunnen en het is leuk. Punt. Not a big deal at all.

Maar dit is er eentje die wij wel willen uitlichten. Wij denken namelijk dat Nicki Minaj deze rol gaat KiLlEN EN de beste versie van Cat Woman gaat zijn omdat ze zelf ook gewoon kattig als de tierelier is en natuurlijk ook een beetje psycho in real life. Wij zijn dus helemaal VOOR!

Het zal trouwens niet de eerste keer zijn dat een Afro Amerikaanse deze rol zal vervullen. Halle Berry heeft het ook al een keertje gedaan.

We zijn niks anders gewend van Nicki als het gaat om catsuits en sexy ass outfits die soms ook een beetje donker zijn. Zoals de hele set-up van outfits in de videoclip van haar track “Chun Li”.

Het enige probleem is haar figuur. She Thicc AF! En zoals jullie weten is Cat Woman altijd super slank en lening. Dat kan een dingetje zijn. Ze kruipt namelijk door ramen die op een kier staan en sluipt overal ongezien binnen.

Nicki dr bil past echter niet door een kiertje van een raamkozijn ….so yeah. IDK… Maar aan haar karakter zal het niet liggen voor deze rol! Dat past er 100.000% bij.

What you guys think? Is dit een rol wat bij Nicki past of niet?Area 51 bestorming krijgt Live Stream zodat iedereen kan meekijken

Waarom moeten sommige jochies zich ZO nodig als @#$%##@ gedragen