in

Nicki Minaj is boos en wil vechten met designer Giuseppe Zanotti

Het is designer Giuseppe Zanotti gelukt om Nicki Minaj over de rooie te krijgen want ze is echt pissig op dit moment en kan zijn bloed wel drinken.

Ze heeft een hele rant losgelaten op Twitter & Instagram over het geheel en zegt op een gegeven moment zelfs dat Mayweather en Mike Tyson gebeld moeten worden omdat ze de ring in wilt stappen met Zanotti voor een knokpartij.

Het gaat over 21 sneakers die zijn ontworpen in haar naam ‘NICKI” waar ze geen cent van heeft gezien. Daarnaast is haar naam er nooit officieel aan gekoppeld. Ook wilt Zanotti ineens haar telefoontjes niet meer aannemen en dat gaat er natuurlijk niet in bij Nicki.

Dear @giuseppezanottidesign #RunMeMyCHECK your PR must’ve fell & bumped their head when they told my agency they weren’t discussing anything with us. I’m giving you 24 hours. ? #GiuseppeWhatsGood 23 pairs of sneakers in my collection & they won’t take a call?

Andere artiesten zouden wel officieel gekoppeld worden en Nicki ziet dit nu als een racisme kwestie.

1

2

Ze poste er ook een boksvideo bij om haar woorden kracht bij te staan!

????

Een video die is geplaatst door Nicki Minaj (@nickiminaj) opNieuwe video Soufiane Eddyani – Een Dief Als Broer pakt overnacht 430.000 hits

Deze rappers moeten levenslang de lik in volgens mensen op straat