in

Nice: wiet kweken thuis in Italië is nu legaal

Italianen mogen voortaan thuis op kleine schaal straffeloos cannabis kweken voor eigen gebruik. Dat heeft het Italiaanse hooggerechtshof bepaald. De uitspraak van het hof dateert van eerder deze maand, maar werd pas bekendgemaakt tijdens een debat in het parlement.

De beslissing zorgde wel voor wat politieke turbulentie. De conservatieve partijen doen weer als bitches natuurlijk en zijn tegen elke vorm van legalisering als het gaat om drugs.

“Drugs berokkenen schade (sCHaDe :p), we blijven tegen kweek of verkoop in winkels”, zei Matteo Salvini, voormalig minister van Binnenlandse Zaken.

De senator van de regerende 5-Sterrenbeweging smoked zeer waarschijnlijk af en toe een ketser want hij begroette de uitspraak met grote instemming. Het gebruik van cannabis is onder bepaalde voorwaarden legaal sinds het Italiaanse parlement daar 2016 een wet over aannam.

Nu Nederland nog want we zijn van koploper in Europa afgezakt naar achterloper en we vragen ons af hoe DAT toch heeft kunnen gebeuren. Super zuur dit gvd…

Bron: TelegraafKijken: Man met Lightsaber wordt kapot gemaakt door Stormtrooper in Disneyland

Kijken: Deze guy mag sowieso nooit meer mee naar een fissa