in

The New World Order ‘NWO’ is real in de Rockefellers zitten overal achter

Wij zijn een interessant filmpje tegengekomen waaruit blijkt dat de NWO complotten zeer zeker accuraat zijn.

Het frappante van het geheel is hoe laconiek Rockefeller er zelf tegenover staat. Dat kun je in het bovenstaande filmpje meekrijgen. Rockefeller en zijn familie en vrienden zijn namelijk de paal die deze circustent omhoog houden. De UN of te wel The United Nations is eigenlijk het orgaan die The New World Order momenteel wereldwijd aan het uitbouwen is. De UN is dus ‘NWO’ The New World Order. De UN bestaat nu uit 193 ‘deelstaten‘.

In al deze landen zit een centrale bank van de Rockefellers. Geld is macht… wie het geld beheert heeft het voor het zeggen.

__NWO_Quotes_WakeUpKiwi_David-Rockefeller-1

Na wat zoeken op het net kwam ik terecht op een officiële website van de UN en daar zie je ergens in een donker hoekje gewoon staan dat het geheel wordt gefinancierd door de Rockefellers.

De beste man wordt dit jaar trouwens 101 jaar oud. Het is werkelijk ongelooflijk om te zien hoeveel macht deze familie bezit over de gehele wereld. Die zitten echt overal achter of er tussen. Er is geen ontkomen aan!

yes

Maar dit is toch wat er speelt op dit moment in de wereld. Een global crisis. En wat gebruiken ze hiervoor? Het geen wat de grootste GLOBALE aanhang heeft: Religie….

rockefeller6-jarige rooft zaak leeg in Dubai voor moeder

Vrouw laat zich betasten door voorbijgangers voor kunstproject