in

Netflix’s angstaanjagende nieuwe film “Pihu” is “De ergste nachtmerrie van elke ouder”

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Een hele bizarre nieuwe film is op Netflix geland, naar verluidt compleet met scènes waar je helemaal naar van kan worden.

Pihu is echter geen film over bovennatuurlijke wezens of bloeddorstige bijlmoordenaars. Het volgt een schattig klein meisje terwijl ze door haar familiehuis navigeert met alle onschuld en misstanden wat een tweejarige kind kan veroorzaken zonder de supervisie van een ouder. Wat een horror ….

De gruwel ligt in het feit dat er niemand in de buurt is om te voorkomen dat de peuter zichzelf bijvoorbeeld verbrandt of op boekenkasten klautert. De jonge Pihu (Myra Vishwakarma) is volledig alleen in haar huis achtergelaten, met alleen het lijk van haar moeder als gezelschap.

Heel apart dit. Check de trailer hieronder, je maag gaat er gewoon van draaien, jeetje! Misschien eentje om vanavond te checken want dat is 100% wat wij gaan doen.

Update: We hebben ons vergist helaas. De film staat niet op Netflix maar het is een film uit 2018 dus vast en zeker ergens te vinden of te downloaden! Excuses voor het ongemak en heel veel kijkplezier als je het trekt tenminste. Schijnt de engste Bollywoodfilm ever te zijn.In deze bioscoop kan je naar de film gaan met je hond

Op Sziget aangehouden Nederlandse drugshandelaar is topatleet