in

Netflix is bezig met een Docuserie over “The Most Haunted Places” in Amerika

De nieuwe serie, van het bedrijf van Ron Howard en Brian Grazer, Imagine Entertainment, zal worden geregisseerd door Joe Berlinger en dus – zonder zelfs een releasedatum te hebben – is de inzet al behoorlijk hoog te noemen.

Voor degenen onder jullie die van echte misdaad houden, zal de naam van Berlinger een belletje doen rinkelen; hij regisseerde de hitdocumentaire “Conversations With A Killer: The Ted Bundy Tapes” en de film over het leven van Ted Bundy met Zac Efron, “Extreem Wicked, Shockingly Evil en Vile”.

Kortom, we zijn in voor een traktatie. Vooral als de naamloze serie zijn beschrijving van Variety als ‘een gruizige en nauwgezette studie van enkele van de meest beruchte spooklocaties van Amerika’ waarmaakt.

Er zijn geen verdere details over de docuserie van Berlinger, maar een snelle Google-zoekopdracht vertelt ons dat Amerika’s meest spookachtige plekken overal variëren, van een oude gevangenis zogenaamd haunted door voormalige gevangenen tot een cruiseschip naar verluidt haunted door de geesten van degenen die aan boord stierven.

Het is nog niet bekend wanneer de serie wordt uitgebracht, maar ik kan persoonlijk niet wachten.Kijken: Teemong dropt – De Roze Piet Discussie

Kijken: Tim Hofman veegt vloer aan met RTL vanwege Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag in programma’s