in

Netflix introduceert keiharde nieuwe serie genaamd ‘Luke Cage’

Op 30 september verschijnt de derde Netflix Original van Marvel en nu is er alvast de trailer. Luke Cage zagen we al langs komen in het eerste seizoen van Jessica Jones en ook in zijn ‘eigen’ serie mogen we een hoop verwachten van de superheld.

Marvel en Netflix hebben tijden geleden de handen ineen geslagen. Er zouden over vier superhelden series gemaakt worden: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Daarna zou het afgesloten worden met de serie The Defenders, waarin deze helden samen zouden komen. Door het grote succes van Daredevil en Jessica Jones is het echter een beetje uit de hand gelopen. Van Daredevil zijn er inmiddels twee seizoenen, Jessica Jones wordt vervolgd en The Punisher krijgt ook zijn eigen reeks. Het uitzendschema is daarom wat gewijzigd, maar nu krijgt Luke Cage alle aandacht.

Luke Cage seizoen 1 op Netflix
Ook Luke Cage heeft een speciale gave en ook hij heeft dit gekregen na een traumatische ervaring in zijn leven. In de trailer is te zien dat Luke Cage uit een tank ontwaakt en daarna over een bijzondere gave beschikt. Hij heeft bovenmenselijke kracht en ook voelt hij geen fysieke pijn. Overigens zit Luke Cage hier allerminst op te wachten. Hij wil gewoon met rust gelaten worden. Door anderen wordt hij echter gestimuleerd om iets met zijn krachten te doen. Uiteindelijk gaat Cage overstag en gaat de strijd aan en komt op voor de mensen die zijn hulp kunnen gebruiken. Alle afleveringen van Luke Cage seizoen 1 zijn vanaf 30 september op Netflix te zien.

Bron & Beeld:
-NetflixWij hebben Google een mailtje gestuurd m.b.t Palestina op Maps, dit is wat ze zeiden

Rasta laat zich pijpen door travo op straat – filmpje gaat viral