in

Netflix heeft releasedatum Vikings seizoen 6 officieel bekendgemaakt

Seizoen 6 van Vikings is in aantocht en daar zitten ontzettend veel mensen op te wachten. De avonturen van de Scandinavische krijgers zullen eindigen na de 20 afleveringen van seizoen 6, waarin het verhaal van Ragnar Lodbrok en zijn zonen wordt afgesloten.

In het laatste seizoen begint het verhaal net na de gespannen confrontatie tussen Ivar en Björn, die door Björn werd gewonnen. De Boneless is verbannen uit Denemarken, terwijl de zoon van Ragnar en Lagertha plaatsneemt op de troon van Kattegat.

Björn is een beetje overweldigd door zijn nieuwe verantwoordelijkheden, verscheurd tussen de wil om het erfgoed van zijn vader te respecteren en zijn verlangen om het koninkrijk op zijn eigen manier te leiden.

In het oosten van het land neemt Ivar de zijderoute en komt de Kievse Rus tegen die wordt geregeerd door Prins Oleg, bekend als Oleg de Wijze, een voormalige Viking die nu de leider is geworden van de Rurik-dynastie.

Seizoen 6 van Vikings is al uitgezonden op Ziggo Movies & Series. Netflix heeft nu ook de rechten van de eerste 10 afleveringen van seizoen 6 in handen en dropt deze op 5 juni aanstaande.Robothonden patrouilleren in parken in Singapore en vertellen mensen dat ze afstand moeten nemen

Kijken: Nederlandse longarts krijgt onderbuikgevoel van de coronacrisis