in

Netflix gaat ons blessen met een Spongebob Squarepants Spin-Off over Octo

Onze favoriete tekenfilms staan op het punt om een nieuw leven te krijgen, nu Netflix en Nickelodeon samen gaan werken om films en tv-series te produceren.

Netflix voelt waarschijnlijk de druk een beetje nu van Disney + die officieel is gelanceerd, omdat de nieuwe streamingdienst vol zit met klassieke Disney-films en nieuwe, originele inhoud voor een jong publiek.

Als gevolg hiervan kan de samenwerking van Netflix met Nickelodeon, een producent voornamelijk gericht op jong publiek, een strategische stap zijn in een poging de aandacht van jongere kijkers te trekken en vast te houden. Ze hebben hier de komende jaren maar liefst 200 miljoen USD voor uitgetrokken.

Eén van die shows gaat een spin-off zijn van Spongebob. Octo, de chagrijnige buurman van Spongebob krijgt namelijk zijn eigen film of serie. Er is verder nog niet heel veel meer bekend dan dat het over zijn muziek zal gaan waar hij heel erg beroemd mee wilt worden.

Octo is toch wel één van de leukere karikaturen van de Spongebob franchise dus laat maar lekker doorkomen die handel!Kijken: Opiniefilmpje over Baffen gaat momenteel viral op Facebook

Dit Dus: Uit onderzoek blijkt nu dat mensen die standaard te laat komen – Langer zullen Leven