in

Netflix gaat een Fast & Furious serie uitbrengen genaamd SPY RACERS

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld

Dit is heel dope en de trailer ziet er keihard uit! Het gaat wel om een animatieserie maar dat maakt verder niet zoveel uit want het ziet er alsnog super slick uit allemaal.

“Fast & Furious: Spy Racers” is een aankomende Amerikaanse geanimeerde web-tv-serie gebaseerd op de franchise . De serie is uitvoerend geproduceerd door Tim Hedrick, Bret Haaland, Vin Diesel, Neal Moritz en Chris Morgan. Gezien het een animatieserie betreft gaan de stunts natuurlijk 100 x zo hard zijn als normaal. Dat is een voordeel van animatie en het fijne van het geheel!

Netflix over de serie: “Fast & Furious: Spy Racers breidt de actie met een hoog octaangehalte uit in een geheel nieuwe animatieserie. De tiener Tony Toretto treedt in de voetstappen van zijn neef Dom, wanneer Tony en zijn vrienden gerekruteerd worden door een overheidsinstantie om een elite race-league te infiltreren. Men vermoedt namelijk dat het een front is van een criminele organisatie die de wereld wil veroveren.”

Helaas hebben we nog geen releasedatum voor jullie. Netflix heeft het enkel over een release “later dit jaar.” Nog even geduld dus!

Check de trailer hieronder!Instagram koppel wordt KAPOT gemaakt op GOFUNDME, echt zonder vaseline gewoon

Deze opblaasbare jacuzzi van Lidl is dit weekend weer te koop!