in

Netflix begonnen met filmen van hun duurste film ooit: Red Notice

Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds hebben allemaal enorme betaaldagen gescoord voor ‘Red Notice’, een bruisende actie klapper die vorig jaar werd opgepikt door Netflix voor productie.

Toen de film bij Netflix belandde, werd er besloten dat het absoluut noodzakelijk was dat de drie sterren pariteit bereikten ter compensatie van de omvang van hun rollen.

Reynolds ontvangt $ 20 miljoen voor zijn acteerwerk. Van Gadot, waarvan het aandeel kleiner is, wordt verwacht dat het salaris ongeveer gelijk zal zijn aan die van Reynold. Maar The Rock loopt weg met een hele dikke tas met geld. Johnson zal miljoenen meer verdienen, gezien zijn rol als primaire producent. Hoeveel precies is nog onbekend alhoewel we via verschillende bronnen vernemen dat het sowieso meer dan 40 miljoen USD gaat zijn…. goh.

Het totale budget voor de film kan oplopen van 130 tot 200 miljoen USD.

Red Notice is een spectaculaire actie/avontuur thriller en gaat over een Interpol agent die s’ werelds meest beruchte kunstdief opspoort. Het klinkt allemaal goed en ook The Rock is excited.

Red Notice wordt ergens in 2021 verwacht.LMFAO: man ontsnapt en stuurt Belgische gevangenis kaart: ‘Groeten uit Thailand’

Kijken: well what can i say? we pimp them hoe’s