in

Negen Militairen aangehouden in verdovende middelen onderzoek

Lol… 9 militairen zijn geklemd door de Marechaussee op verdenking van het bezitten en verstrekken van harddrugs. Ze zitten allemaal vast op dit moment.

Je gaat je toch afvragen wat voor soort drugs het is geweest? Zeer waarschijnlijk cocaïne maar het kan net zo goed XTC zijn geweest. Volgens ons lusten die army boyz er wel pap van. Dikke, zware, grote en lange lijntjes neergelegd – gemixt met wat buskruit om het tot een extra militair getinte neus prakkie te maken.

Misschien hadden ze dus gelezen dat er in Londen meer cocaïne wordt gesnoven dan Amsterdam, Barcelona en Berlijn gecombineerd en dachten daarna dat we een militaire interventie nodig hadden om weer op nummer 1 te staan. Leuk geprobeerd boyz… het mocht helaas niet baten SMFH.

De marechaussee schreef op Facebook het volgende over deze benarde situatie:

Militairen aangehouden in verdovende middelen onderzoek

De Koninklijke Marechaussee heeft vanochtend, maandag 14 oktober 2019, negen militairen aangehouden.

Vijf militairen werden op de Johannes Postkazerne in Havelte aangehouden, één op de Oranjekazerne in Schaarsbergen en drie op hun woonadres. De aanhoudingen vonden plaats op bevel van de Officier van Justitie van het Arrondissementsparket Oost Nederland.

De militairen worden verdacht van het verstrekken c.q. voorhanden hebben van verdovende middelen van lijst 1 Opiumwet (harddrugs). De verdachten zijn ingesloten. De Koninklijke Marechaussee stelt, onder leiding van het OM Oost Nederland, verder onderzoek in.“Thunderdome Never Dies” vanaf volgende maand te zien in de bioscoop

WTF: China fokt varkens zo groot als ijsberen