in

Nederlandse Rob gaat internationaal viral met FB post over tepels

Op 23 juli heeft Rob Wolf een bericht geplaatst over tepels op Facebook. Hij gaat daar al maanden viral mee en de post is niet verwijderd.

Hij plaatste de post met de volgende caption: Storm Facebook with nipples, they can’t stop us all. De post heeft sindsdien 4,5 d likes vergaard, 2,4 d. opmerkingen en is 26 d. keer gedeeld.

Het betreft ook de bovenstaande afbeelding waarin tetten zijn te zien van een man EN een vrouw en de post is vandaag de dag nog steeds in roulatie. Daarnaast zijn er heftige debatten te lezen in de comment-sectie dus pak je popcorn maar alvast erbij als je besluit om die te gaan lezen allemaal.

Voor Facebook begrippen is dit wel een fenomenale post dan. Waarschijnlijk heeft de afbeelding een gevoelige snaar geraakt bij iemand van Facebook in een hele positieve zin want wat het representeert is ook gewoon helemaal waar.

Waarom een man wel en een vrouw niet? Beetje middeleeuws allemaal en moet gewoon een keer afgelopen zijn….

FYI: Als wij de onderstaande foto ongecensureerd op onze pagina op FB plaatsten dan worden we kei en keihard afgestraft met een hele lange blokkade. Gaan we dus gewoon echt niet doen dit…Eye Amsterdam: Vanavond om 21:00 kan je een re-master zien van HEAT in 4K

Game Of Thrones: “Fire And Blood” Targaryen prequel serie in de maak