in

Nederlands meisje met Iraanse roots geweigerd op Schiphol voor vlucht naar VS

Dat Amerikanen overal hun vingers in de pap hebben is duidelijk. Maar dat ze hun middelvinger in de reet van de Nederlandse overheid hebben met een dikke “fuck you” en je mensenrechten…… beetje apart dit.

Wat deze dame heeft meegemaakt en dat dit zomaar mogelijk is hier op Nederlands grondgebied met een Nederlandse burger is uiterst kwalijk te nemen. Afijn, dat er trammelant is tussen de VS en Iran is natuurlijk duidelijk bij een ieder. Maar is dit genoeg om mensen met een Iraanse achtergrond en een Nederlandse nationaliteit entree te weigeren? Misschien wel, misschien niet. Wie mag dit bepalen?

Het enige voordeel wat hieruit behaald is, is dat ze gelukkig niet voor niks helemaal een reis heeft gemaakt naar de VS want als dit hier gebeurt op deze wijze dan hadden ze haar daar nog bruter behandeld, vastgezet, misschien zelfs in een detentiecentrum voor een aantal dagen en vervolgens teruggestuurd naar Nederland.

De Amerikaanse overheid laat zich wel van zijn slechtste kant zien hier en de Nederlandse douane op Schiphol moet zich kapot schamen hiervoor…Ladies: Deze Disney-film huwelijksaanzoek is slik AF, he killed it

Stiefvader propt baby in rugzak en achterbak van auto en gaat werken: ze heeft het niet overleefd