in

Nederlanders grootste viezeriken van Europa

Nadat het coronavirus was uitgebroken werd hygiëne een hot topic en de woorden “vies ***** volk” werden overmatig gebruikt om een ander volk ergens in Azië te beschrijven. Dat hebben we allemaal helaas gewoon gezien toch op social media?

Hoe welgesteld is de hygiëne van de gemiddelde Nederlander nou eigenlijk? Uit verschillende onderzoeken weten we dat niet alle Nederlanders elke dag douchen. Maar er is nog iets wat Nederlanders gewoon hartstikke normaal vinden. Gewoon je poten helemaal NIET wassen na het pissen of kakken.

Volgens een WIN / Gallup International-enquête uit 2015 en een rapportage van Jakub Marian, hebben Nederlanders de Europese nationaliteit die het minst waarschijnlijk hun handen automatisch wast nadat ze naar het toilet zijn gegaan. De enquête beweert dat slechts 50 procent van de mensen in Nederland hun handen wast met water en zeep na het gebruik van het toilet vergeleken met 96 procent van de mensen in Bosnië en Herzegovina.

Infographic: Where Europeans Wash Their Hands After Using The Toilet | Statista

Aan de studentenhuizen te zien, zijn de leefomstandigheden soms ook niet al te best en vindt men het zelfs vrij normaal om in een varkensstal te wonen. We hebben het hier niet over mensen met een beperking of een sociale achterstand…Dozen handgel tegen het coronavirus ingeslagen? Het werkt niet tegen het virus

Kijken: Khabib VS. Tony Ferguson Face Off – Khabib trapt UFC belt van Tony van het podium!