in

Nederland en Turkije hebben beef – Erdogan: Nederlanders zijn fascisten!!!

Nederland en Turkije zitten van de één op de andere dag in conflict met elkaar.

Het is zo ver gegaan dat Erdogan de Nederlanders heeft uitgemaakt voor overblijfselen van het Nazisme en dat Nederlanders fascisten zijn LMFAO!

Rutte toont een keertje zijn ballen en krijgt lof voor zijn besluit om de Turken te weren. En dat toevallig net voor de verkiezingen…. well played ouwe boef want daar scoor je natuurlijk puntjes mee!

Volgens Koenders is de afgelopen dagen intensief met Turkije gesproken of er toch een mogelijkheid zou zijn voor de minister om bijvoorbeeld in een ambassadegebouw iets te organiseren. “Het bleek bijna onmogelijk om het goed te organiseren, omdat er problemen waren met de openbare orde en veiligheid en omdat het moeilijk was om met hen overeenstemming te bereiken.” – NOS

Voor het Nederlandse consulaat in Istanbul is een demonstratie aan de gang en zijn de Turken aan het rellen. “Ik geef mijn leven voor mijn land”, en borden met teksten zoals: ‘Nederland, raak niet in de war, stel ons geduld niet op de proef’.

Duidelijk taal dus en we zijn benieuwd naar waar dit schip zal stranden want als er één ding is wat wij er gerust bij kunnen hebben is nog meer ruzie in de wereld SMFH!Schietpartij nabij Club Blu Rotterdam incl. lijp verhaal van getuige

Huwelijksaanzoek en een schoot vol met kots, het overkwam deze chick LMFAO!