in

Naya Rivera gebruikte haar laatste energie om haar zoon te redden, volgens de politie

Credit: Instagram/ Naya Rivera

De politie is ervan overtuigd dat Glee actrice Naya Rivera haar laatste energie gebruikte om haar zoon te redden voordat ze stierf in een meer in Californië.

De autoriteiten van Ventura County ontdekte gisteren, 13 juli, een lichaam tijdens hun zoektocht naar Lake Piru, en later werd bevestigd dat het de 33-jarige actrice was. Rivera en haar vier jaar oude zoon Josey huurden op woensdag 8 juli een boot op het meer. De politie werd op de hoogte gebracht van het feit dat Rivera vermist was toen Josey lang na zijn terugkeer alleen in de boot werd aangetroffen.

Josey vertelde reddingswerkers dat hij en zijn moeder het water in waren gegaan om te zwemmen, maar dat moeder Naya niet meer in de boot stapte. In het vat werd een reddingsvest voor volwassenen gevonden en Josey zei dat hij zijn moeder onder het wateroppervlak zag verdwijnen. Josey is het enige kind van Rivera, dat ze deelde met haar ex-man en acteur Ryan Dorsey.

Tijdens een persconferentie na de ontdekking van Rivera’s lichaam, deelde Ventura County Sheriff Bill Ayub enkele theorieën over haar laatste momenten, en speculeerde dat ze er alles aan deed om ervoor te zorgen dat haar zoon veilig was, meldt People.

We believe it was mid-afternoon when she disappeared.
The idea perhaps being that the boat started drifting, it was unanchored, and that she mustered enough energy to get her son back into the boat, but not enough to save herself.

View this post on Instagram

just the two of us

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

De politie zei dat er geen bewijs is van een misdrijf of zelfmoord bij de dood van Rivera. Ze vonden haar lichaam nabij het wateroppervlak in een gebied van het meer dat 35 tot 60 voet diep is. Het gaat hier echt om een ongeluk.

We know from speaking with her son that he and Naya swam in the lake together at some point during their journey.
It was during that time that her son described being helped into the boat by Naya, who boosted him onto the deck from behind.
He told investigators that he looked back and saw her disappear under the surface of the water.
Our hearts go out to her family, friends and fans during this difficult time. An autopsy will be performed to determine the cause of her death.

View this post on Instagram

winter baby ❄️

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) onJongen (14) neergestoken in Rotterdam; twee meiden van 17 aangehouden

De officiële Amazon-pagina van PlayStation 5 is gelanceerd met nieuwe details