in

Nate Diaz kan een jaar geschorst worden voor het gebruiken van cannabis pen na gevecht

Nate Diaz kijkt tegen een schorsing aan wat hem voor een jaar zonder werk kan laten zitten bij de UFC.

Hij zit in de problemen omdat de USADA (U.S Anti-Doping Agency) het geheel aan het onderzoeken is. Ze zijn er in ieder geval niet blij mee en vooral niet om het feit dat hij het zo openbaar heeft gedaan voor de hele wereld om te zien. Het blijft een sport en het roken van substanties past totaal niet in dat plaatje.

“It’s CBD,” vertelt Diaz tijdens de persconferentie. “It helps with the healing process and inflammation, stuff like that. So you want to get these for before and after the fights, training. It’ll make your life a better place.”

Volgens MMA Fighting, heeft de World Anti-Doping Agency (WADA) cannabinoids gebanned voor, tijdens en na competitie voor een periode van zes uurtjes. Dat is weer dikke pech voor Diaz want de persconferentie was natuurlijk zowat meteen na het gevecht met McGregor.

Not giving a fuck staat Nate Diaz 100% en maakt hem eigenlijk best wel tof om naar te kijken maar goed… Dit gaat idd wel een beetje ver helaas. Smoke jezelf suf in je vrije tijd gab maar onder werkuren moet je gewoon scherp blijven. Hopelijk zetten ze de ban niet door en kijken ze dit keer door de vingers.Waar jullie iPhones vandaan komen? De omstandigheden zijn SCHANDALIG!

HolySHIT: Er is komt een nieuwe versie van The Ring genaamd RINGS check nu de trailer