in

NASA kondigt City-Killing Asteroid aan die op 6 mei 2022 de aarde mogelijk raakt

Save the date: op 6 mei 2022 zou de aarde zijn ondergang tegemoet kunnen komen door een gigantische, continent verwoestende asteroïde.

Ja, ik weet dat je met je ogen rolt – same shit, diffrent day, nog een killer asteroid story, het is allemaal bullshit om mensen angstig en parranoide te maken.

Nou … dat is het dit keer dus echt niet volgens NASA. Er is een gevaarlijke brok ruimterots die naar ons toe aan het zwieberen is op dit moment, en er is een (hilarisch) kleine kans dat het onze planeet kan raken. Hoe klein de kans ook is, er is een kans. SMFH….

Laat me je voorstellen aan JF1. Hij is dik, gevaarlijk en je kunt maar beter geloven dat hij eraan komt.

NASA: Some asteroids and comets follow orbital paths that take them much closer to the Sun and therefore Earth than usual. If a comet’s or asteroid’s approach brings it to within 1.3 astronomical units of the Sun, we call it a near-Earth object.

NASA ontdekte de asteroïde voor het eerst in 2009. In het afgelopen decennium heeft het geautomatiseerde asteroïdeobservatiesysteem van het ruimteagentschap – bekend als Sentry – de taak om het in de gaten te houden.

Het is aangewezen als een ‘near-Earth object’ (NEO), wat betekent dat het zich in de baan van de zon bevindt en een ‘bedreiging’ voor onze planeet vormt.

Wat eng is, is hoe groot het is – experts melden dat JF1 een diameter van ongeveer 130 meter heeft, eraan toevoegend dat het ongeveer even groot zou kunnen zijn als de Grote Piramide van Gizeh in Egypte.

Als JF1 crashed op ons planeet, zou het crashen met de kracht van 230 kiloton TNT. Om dat in de juiste context te plaatsen, explodeerde de atoombom op Hiroshima in 1945 met de kracht van 15 kiloton TNT. That shit is NO jokes…

Maak je echter niet teveel zorgen. NASA schat de kans dat JF1 ons daadwerkelijk raakt op 0,026%, daarom is er meer dan 99% kans dat dit niet zal gebeuren.

Alhoewel, de kans dat iemand met één van zijn loten dit jaar met oud en nieuw de hoofdprijs pakt is nog veel lager. En iemand wint altijd… bijna altijd dan.Vrouw uit Florida gearresteerd voor het Bijten in de Penis van haar Vriendje uit ‘Frustratie’

PopcornTime: Hele Oorlog gaande onder Foto’s bij deze Post op Facebook