in

Nachtclub Club One, voorheen No Limit nog maar net open en nu alweer beschoten

Er zaten zeker 20 kogelgaten in de voordeur, maar er is niemand gewond geraakt

Credit: clubone.nl instagram

Nachtclub Club One, voorheen No Limit, in Zoetermeer is gisteravond beschoten. Er zitten zeker 20 kogelgaten in de voordeur, maar er is niemand gewond geraakt. Er waren geen bezoekers aanwezig toen de club werd beschoten.

De Grand Opening stond gepland op 16 feb maar dat ging niet meer door, dat werd afgelast. 9 maart was het eerste feest maar het feesten hield weer snel op.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Er is vannacht waarschijnlijk een automatisch wapen gebruikt, maar de politie wil dat niet bevestigen. Er is wel de hele nacht onderzoek gedaan naar het incident. Het is dus ook nog niet duidelijk wie er achter de beschieting zit, of wat de reden is. Het is wel duidelijk dat er een partij is die niet blij is met de heropening van de club en er nu alles aan doet om het dicht te houden.

Kort na de beschieting brandde een motor uit op 1,5 kilometer van de nachtclub. De politie onderzoekt of er een verband is met de schietpartij.

No Limit
Club One is de opvolger van Club No Limit. Die nachtclub werd door burgemeester Aptroot van Zoetermeer gesloten vanwege geweldsincidenten. Na een half jaar mocht de club weer open, maar de burgemeester trok de drank- en horecavergunning in.

De Nederlands-Marokkaanse crimineel Mustapha ‘Mous’ F. zou voorheen geld hebben gestoken in de Zoetermeerse club No Limit. Volgens Vugts, één van de best ingevoerde journalisten in de Amsterdamse onderwereld, is de Zoetermeerse club ‘geliefd onder criminelen’.

No Limit werd twee keer op last van burgemeester Aptroot gesloten: in december 2014 voor het eerst, omdat geweld, bedreigingen en overlast de openbare orde en veiligheid volgens hem ernstig aantastten.

Of het één met het ander te maken heeft is natuurlijk niet duidelijk maar het zou goed mogelijk kunnen zijn. Je pakt men waar het pijn doet, en dat is natuurlijk in de portemonnee.

Of de club weer opengaat is natuurlijk ook nog niet duidelijk. Er zijn geen afbeeldingen meer te vinden op de Instagram pagina van clubone.nl en de website staat offline met een ‘coming soon…’ notificatie.

Bron: NOSLadies: Modemerk Supertrash is failliet

Fabrieksarbeider overleden nadat collega perslucht slang in zijn anus stak en aanzette