in

MythBusters host Grant Imahara overleden op 49-jarige leeftijd

Grant Imahara, de host van het “MythBusters” team, is overleden aan een hersenaneurysma. Hij is 49 jaar geworden.

De geliefde gastheer van de hitserie van Discovery en briljante elektrotechnicus stierf maandag plotseling aan een aneurysma, tot verdriet van zijn familie, goede vrienden en oude collega’s.

Een aneurysma is een uitpuiling van de wand van een hersenslagader. Het aneurysma zit bijna altijd op de splitsing van 2 slagaders. Meestal aan de onderkant van de hersenen of hersenstam. Het risico van een aneurysma is dat het kan scheuren en bloeden. Het is niet precies bekend waarom de ene persoon een aneurysma ontwikkelt en de andere niet.

Een vertegenwoordiger van Discovery vertelt TMZ:

‘We zijn diepbedroefd om dit nieuws over Grant te horen. Hij was een belangrijk deel van onze Discovery-familie en een werkelijk fantastische man. Onze gedachten en gebeden gaan uit naar zijn familie.’

Voordat Grant zelf tv-ster werd, werkte hij 9 jaar achter de schermen bij LucasFilm. Hij zette uitvindingen uit voor de divisies THX en Industrial Light and Magic die in enkele van de grootste scifi-films aller tijden te zien waren.

Zoals fans van de show weten, was Grant een roboticus die zich aansloot bij de show vanaf het derde seizoen. Hij vertrok in 2014, maar werd herenigd met cohosts Tory Belleci en Kari Byron voor de kortstondige Netflix-serie ‘White Rabbit Project’.

Imahara werkte ook mee aan 2 van de Matrix’-films, Galaxy Quest, The Lost World: Jurassic Park, A.I. Artificial Intelligence en Terminator 3. Om zo maar even wat grote namen te noemen.Glazenwasser die foto’s van Akwasi’s huis lekte, is op non-actief gezet

Netflix dropt trailer van de docu-serie “Fear City: New York vs The Mafia”