in

Must See: Jeffrey Epstein & de arrestatie van Ghislaine Maxwell | 60 Minutes Australia

Credit: 60 Minutes Australia

Er was weinig dat Jeffrey Epstein niet zou doen om zijn verlangen naar jonge vrouwen en meisjes te bevredigen. Het omvatte o.a. het uitgeven van miljoenen dollars om een wereldwijde sekshandeloperatie op te zetten.

Talloze onschuldige levens zijn vernietigd. Een jaar geleden werd Epstein gearresteerd en een maand later stierf hij in hechtenis. Onderzoekers weigerden echter dit schandaal met hem mee het graf in te laten gaan. In plaats daarvan verschoven ze hun aandacht naar zijn spraakmakende vrienden. Een van hen is de zoon van een koningin, prins Andrew, die keer op keer verzoeken van de FBI weigert voor een interview.

Onlangs was er een belangrijke doorbraak in de zaak met de arrestatie van socialite Ghislaine Maxwell. Ze wordt ervan beschuldigd de rechterhand van Epstein te zijn en is aangeklaagd voor meerdere misdrijven.

Check de 60 Minutes Australia aflevering over het geheel hieronder:Kijken: Kanye West praat over slavernij, abortus en scheiden van Kim K. tijdens eerste campagne rally

Kijken: hij was opzoek naar een uhum….. “nieuwe auto”