in

Must see: Follow Me, een thriller in een bizarre escape room

De bioscoopzalen mogen weer open. Tijd om een goeie nieuwe film te kiezen om naartoe te gaan. Wij hebben alvast een aanrader: een thriller genaamd Follow Me.

De film is gemakt door dezelfde makers als Escape Room en ook in dit verhaal speelt zo’n escape room een hoofdrol. Het gaat over een beroemde vlogger genaamd Cole, die de hele wereld over reist om spectaculaire challenges te doen. Cole doet de gekste dingen, van bungeejumpen tot levend begraven worden. Niks is te gek voor de vlogger. Hij doet alles om zijn volgers tevreden te houden en elke keer moet het net even wat spectaculairder.

Cole’s vrienden trakteren hem op een reis naar Rusland. Zij worden daar opgevangen door ene Alexei, die het groepje vrienden het nachtleven in Moskou laat zien. Alexei nodigt het stel uit voor een van de meest exclusieve escape rooms ter wereld. Om zijn volgers niet teleur te stellen gaat Cole de uitdaging aan. Het blijkt een spel op leven of dood te zijn en geloof me: je zit op het puntje van je stoel.

Vanaf 16 juli is de film te zien in de bioscopen. Het heeft alle ingrediënten voor een TOPFILM.

Bekijk de trailer hieronder:

Disclaimer: geen geld terug als je de film niet leuk vind.Mannenspeeltje: de MV Agusta Dragster 800RR

Kijken: Kanye West praat over slavernij, abortus en scheiden van Kim K. tijdens eerste campagne rally